Tävlingar 2021

Torsdagsträff

Våra torsdagsträffar är en avslappnad tävling i form av en poängbogey där vi spelar med endast tre valfria klubbor samt putter. Det är en trevlig kväll också för den som inte är någon rutinerad tävlingsgolfare. Åldersgräns 15 år.

Vi tar en liten avgift på 50:- och då ingår kaffe och macka! Icke medlemmar och greenfee-medlemmar betalar en reducerad greenfee, 50:-. Anmälan och samling kl 17.30 resp. torsdag.
Kvällens vinnare får ett fint pris skänkt av Lilla Trägårn!

Öppen Veterandag

Spelform: GS Eclec

Tävlingsledare: Mikael Håkansson

Torsdagsträff

Kvällens vinnare får ett fint pris skänkt av Våffelmagasinet!

Gotlandsbolaget Greensome

Spelform: Greensome

Blue Cup på Gotska

Vi börjar med en fika vid 12-tiden.
Spelar 18 hål och avslutar med kaffe, en macka och resultatet från första omgången. Varmt välkommen!

Tävlingsledare: Gotska GK

Torsdagsträff

Kvällens vinnare får ett fint pris skänkt av Ljugarns Strandcafe!

Jimmys minne

Spelform: Flagg 9 hål, start runt lunch (12:00).
Tävlingsavgift: Valfritt belopp och alla pengar går oavkortat till vällgörande ändamål med fokus på barn och ungdomar.

Greenfee: Reducerad greenfee för gäster, 100kr.

Tävlingsledare: Mats Säfström

Herrdag När - Ljugarn

Start kl: 08:00.

Torsdagsträff

Kvällens vinnare får ett fint pris skänkt av Smakrike!

Klubbmästerskap

Spelform: Slaggolf

Tävlingsledare: Ronny Hallbom

Torsdagsträff

Kvällens vinnare får ett fint pris skänkt av Pensionat Lövängen & Frejs Magasin!

Arriba Scramble

Spelform: Scr Pa

Torsdagsträff

Kvällens vinnare får ett fint pris skänkt av Bruna Dörren!

Öppen Damdag

Spelform: Slg

Tävlingsledare: Josefin Jarlheden

Blue Cup

Start kl: 13:00.

Torsdagsträff - BYSEN

Kvällens vinnare får ett fint pris skänkt av Ardrebo!

Bruna Dörren Open 2021

Spelform: Scramble, 2:mannalag
Första starttid: 08:30.
Priser: Man kan vinna middagar, fika och glass på Bruna Dörren.
Tävlingsavgift: 250:-, inkl. middag, alkoholfri dryck och prisutdelning på Bruna Dörren kl 19:00 samma dag. Reducerad tävlingsgreenfee, 100kr

Ta med din partner, kompis, m fl till middagen och prisutdelningen! Anmälan till detta sker i samband med registreringen på lördag morgon, endast middag pris 150:-

Tävlingsledare: Mats Säfström