Tävlingar 2022

Golfa Runt Gotland- Inspel

Fritt inspel för alla deltagare av Golfa Runt Gotland eventet.

Öppen Veterandag

Spelform: GS Eclec

Torsdagsträff

Våra torsdagsträffar är en avslappnad tävling i form av en poängbogey där vi spelar med endast tre valfria klubbor samt putter. Det är en trevlig kväll också för den som inte är någon rutinerad tävlingsgolfare. Åldersgräns 15 år.

Vi tar en liten avgift på 50:- och då ingår kaffe och macka! Icke medlemmar och greenfee-medlemmar betalar en reducerad greenfee, 50:-. Anmälan och samling kl 17.30 resp. torsdag.

Gotlandsbolaget Greensome

Spelform: Greensome

Blue Cup på Gotska

Vi börjar med en fika vid 12-tiden.
Spelar 18 hål och avslutar med kaffe, en macka och resultatet från första omgången. Varmt välkommen!

Tävlingsledare: Gotska GK

Tävlingsledare: Ronny Hallbom

Jimmys minne

Spelform: Flagg 9 hål, start runt lunch (12:00).
Tävlingsavgift: Valfritt belopp och alla pengar går oavkortat till vällgörande ändamål med fokus på barn och ungdomar.

Greenfee: Reducerad greenfee för gäster, 100kr.

Herrdag När - Ljugarn

Bruna Dörren Open 2021

Spelform: Scramble, 2:mannalag
Första starttid: 08:30.
Priser: Man kan vinna middagar, fika och glass på Bruna Dörren.
Tävlingsavgift: 250:-, inkl. middag, alkoholfri dryck och prisutdelning på Bruna Dörren kl 19:00 samma dag. Reducerad tävlingsgreenfee, 100kr

Ta med din partner, kompis, m fl till middagen och prisutdelningen! Anmälan till detta sker i samband med registreringen på lördag morgon, endast middag pris 150:-

Tävlingsledare: Stefan Vesterlund

Veteranserien