Gumbalde GK – möjlighet till rabatterad spelrätt

Som en service till våra medlemmar har Ljugarns GK och Gumbalde GK tecknat ett långsiktigt samarbetsavtal som bland annat gör det möjligt för medlemmarna att spela på varandras banor till fördelaktiga villkor. Eftersom vi redan kommit en bit in på säsongen har vi för den här säsongen gjort en specialöverenskommelse som innebär att du för ett tillägg av 2 280:- kr kan teckna en spelrätt på Gumbalde GK. Betalningen för den utökade spelrätten erlägger du antingen i receptionen på Gumbalde eller genom att anmäla intresse för spelrätt via mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och där du sedan får vidare instruktioner.
För ev. frågor runt detta samarbete vänligen kontakta Ljugarns GK ́s Ordförande Mats Säfström viamail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. alternativt via mobil 073 – 719 4865

Gumbalde GK:s hemsida: http://www.gumbalde.se/