Välkommen till Ljugarns Gk på sydöstra Gotland

image.png

MEDLEMSAVGIFTER 2020

Senior fullmedlem ...........................1.950 kr varav spelrätt 1.365 kr
Äldre junior ......................................... 900 kr varav spelrätt 630 kr
Knatte-junior.......................................400 kr varav spelrätt 280 kr
Lågsäsongsmedlem ...........................1.550 kr varav spelrätt 1.085 kr. Halv greenfee 15 juni - 31 augusti
Medlemsbladet 2020

Bruna Dörren Open 2020

Spelform:   Scramble, tvåmannalag PB
När: Lördagen den 8 augusti på Ljugarns GK
Priser:   Man kan vinna middagar, fika och glass på Bruna Dörren
Tävlingsavgift:     250:-
Denna sommar så ingår ett presentkort på middag inkl. alkoholfri dryck på Bruna Dörren i tävlingsavgiften. Ingen gemensam middag med prisutdelning utifrån Corona situationen. Resultatlista publiceras på vår Facebook sida och vinsterna hämtas sedan på Bruna Dörren.

Anmälan sker via mingolf.se

Klubbkläder för Ljugarns Gk

Ljugarns GK klubbkläder - Nyhet: pikétröja i funktionsmaterial
Funktionsmaterial Pike
I samband med våra tävlingar i sommar finns möjlighet att köpa Ljugarns GK klubbkläder!

Keps                                                150:-
Pikétröja grå, bomull                        250:-
Golftröja svart                                  450:-
Pikétröja svart, funktionsmaterial     295:-

Tröjor finns i storlek S-XL
Betalning via swish

Bilder på kläder

Gumbalde GK – möjlighet till rabatterad spelrätt

Som en service till våra medlemmar har Ljugarns GK och Gumbalde GK tecknat ett långsiktigt samarbetsavtal som bland annat gör det möjligt för medlemmarna att spela på varandras banor till fördelaktiga villkor. Eftersom vi redan kommit en bit in på säsongen har vi för den här säsongen gjort en specialöverenskommelse som innebär att du för ett tillägg av 2 280:- kr kan teckna en spelrätt på Gumbalde GK. Betalningen för den utökade spelrätten erlägger du antingen i receptionen på Gumbalde eller genom att anmäla intresse för spelrätt via mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och där du sedan får vidare instruktioner.
För ev. frågor runt detta samarbete vänligen kontakta Ljugarns GK ́s Ordförande Mats Säfström viamail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. alternativt via mobil 073 – 719 4865

Gumbalde GK:s hemsida: http://www.gumbalde.se/

Tävlingsprogram 2020

Datum Tävling
27 juni   Städdag
2 juli      Torsdagsträff, PB
4 juli      Gotlandsbolagets Greensome, GS par
9 juli      Torsdagsträff, PB
11 juli    Jimmys Minne, PB 9 hål (medlemsdag inställd pga covid-19)
13 juli    Herrdag När-Ljugarn, PB
16 juli    Torsdagsträff, PB
18 juli    Klubbmästerskap, Scratch
22 juli    “Mini-Bysen” Juniortävling
23 juli    Torsdagsträff, PB
25 juli    Arriba Scramble, Scr par
27 juli    Ljugarn och Gumbalde 9+9 hål
30 juli    Torsdagsträff, PB
6 aug.    Torsdagsträff Bysen, PB

Våra torsdagsträffar är en avslappnad tävling i form av poängbogey där vi spelar med endast tre valfria klubbor samt putter. En trevlig kväll också för den som inte är någon rutinerad tävlingsgolfare.